€11,00   Papel €3,00   Ebook

France 245

Sinopsis

Bugarach, sud de França. El 21 de desembre de 2012 la vila va acollir la Fin du Monde Party, tot un esdeveniment mundial que, al capdavall, acabaria sent poc més que un divertit “carnaval extraterrestre” amb pretensions de convertir-se en la darrera gran festa de la història de la humanitat. Es deia llavors que Bugarach seria l’únic indret del món que sobreviuria a la famosa profecia maia de la fi dels temps. Per això, dos dies abans de “l'apocalipsi”, aquesta petita vila de només dos-cents habitants va rebre sobtosament més d’un miler de turistes del moviment new age i un centenar de periodistes procedents de tot el món.
Amb previsió, el govern francès va desplegar un cos especial de gendarmes amb l’objectiu d’evitar possibles suïcidis col•lectius des dels punts més elevats del Puig de Bugarach. Segons es creia, la muntanya ocultava una base extraterrestre i un portal dimensional que representarien la salvació d’ aquella “escollida resta d’humanitat” present a la zona.
Un any més tard, tres estudiants gironins decideixen viatjar-hi amb la intenció d’acampar una nit el més a prop possible del Puig i viure d’una forma especial el gran misteri que l’envolta.

Gracias por su visita

Antes de salir, subscríbase a nuestra newsletter y esté siempre informado sobre nuestros libros.